Ga naar inhoud

20 mei 2021Met elkaar

Vrolijke gezichten en extra genieten

Op zaterdag 15 mei 2021 hebben de cliënten van de Hullen kunnen genieten van een gezellige BBQ op de afdeling.

Het was heel fijn om na een hele zware periode van Coronaperikelen een feestelijke en zorgeloze dag te hebben. Even de rest vergeten en genieten van het moment.

Slagerij Huisman is vol enthousiasme aan de slag gegaan om de juiste voorbereidingen te treffen en het resultaat mocht er zijn. Twee prachtige schalen voorgegaard vlees, diverse mooi opgemaakte salade en stokbrood met diverse sausjes en andere smeersels, dat zag er super uit.

Helaas was het weer wat minder dus konden de bewoners niet buiten barbecueën maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig was er binnen genoeg ruimte voor iedereen.

Het was een groot feest in de huiskamer, al het personeel en ook de vrijwilligers waren verkleed, zo hadden we de kerstvrouw op visite maar ook Paashazen en mooi geklede Hollandse dames liepen rond. Bewoners keken wel even raar op toen de Kerstvrouw binnenliep….

Ook Interzorg heeft een mooie bijdrage geleverd om het feest nog completer te maken: Bert Solo zanger maakt het geheel af. Zo maakte Bert er met mondkapje er een muziekfeestje van. Het kleine café aan de haven kwam langs, Malle Babbe en nog meer meezingers.

Kortom een geweldig middag hebben we gehad. Alle cliënten hebben zoveel gegeten dat het toetje er niet meer bij kon. Maar wat hebben we het met elkaar leuk gehad. De foto’s zeggen genoeg. Onze dank is groot!

Univé vindt het welzijn van ouderen belangrijk en heeft een bijdrage geleverd in de kosten van de barbecue.

Deel dit bericht