Ga naar inhoud

20 juni 2023Supporter van Sport

Vrijwilligers Stichting Norgermarkt Concours in het nieuw

Alle vrijwilligers van Stichting Norgermarkt Concours (S.N.C.) zijn voorzien van een nieuw poloshirt. De shirts zijn mogelijk gemaakt door Univé Noord-Nederland.

De polo’s werden tijdens de vrijwilligersavond overhandigd door Helena Hofsteenge van de afdeling Ledenzaken. Stichting Norgermarkt Concours heeft een groot aantal vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan het ringsteken op zaterdag 1 juli, het nationaal concours op 25 juli en het regionaal concours op 3 september. 

Samenwerking
Alle vrijwilligers zijn vanaf nu herkenbaar aan hun mooie blauwe poloshirt. S.N.C. en Univé Noord-Nederland werken al jaren samen. Tijdens het nationaal concours wordt gebruik gemaakt van diverse materialen van Univé zoals dranghekken, partytenten en brandblussers. Op deze manier probeert Univé Noord-Nederland haar leden te ondersteunen in plaats van sponsoring op financieel gebied. “Zo proberen wij wat terug te geven aan de samenleving”, legt Helena uit. “Het is fantastisch om te zien wat de vrijwilligers allemaal doen en met hoeveel enthousiasme ze dat doen.”

Voorzitter Reinder Auwema sprak zijn dank uit voor de medewerking die Univé Noord-Nederland heeft gegeven aan Stichting Norgermarkt Concours en is zeer content met de nieuwe shirts voor de vrijwilligers.

Deel dit bericht