Ga naar inhoud

14 april 2022Met elkaar

Quiz frist verkeerskennis op

Op dinsdagavond 12 april 2022 vond in de kantine van voetbalvereniging ONR in Roden een ledenavond plaats. Er waren bijna veertig leden aanwezig.

Anja van Verkeerschool Holmersma heeft iedereen meegenomen in een zeer leerzame verkeersquiz. Door de jaren heen zijn er flink wat verkeersregels veranderd. De toehoorders werden hierover bijgepraat.

Aan het eind van de avond werd gekeken wie de quiz zonder voorbereiding het beste had gemaakt, deze leden kregen de verkeerspop Victor Veilig mee naar huis. De Victor Veilig kunnen ze zelf plaatsen of weggeven aan een stichting of vereniging.

Het was een gezellige en nuttige avond waarbij veel vragen werden gesteld door de leden, dit zorgde voor veel interactie. Nog altijd komen er te veel mensen om het leven in het verkeer. Door aandacht te besteden aan verkeersveiligheid, hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen van verkeersongevallen en daarmee schade en leed te beperken.

Gastheer Edwin Blokzijl sprak over het thema ‘veiligheid en zekerheid’. Onderwerpen zoals een nieuwe app voor in de auto en de verplichting om per
1 juli in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen kwamen ter sprake.

Deel dit bericht