Ga naar inhoud

22 maart 2021Gezondheid

Op avontuur op het Donderpad

Op 25 februari 2021 zijn twee pubers van 11 en 13 door Hilde en Mirjam van Noordergeheim onder de arm genomen naar De Natuurplaats op het Noordsche Veld. Een plek in de prachtige natuur van de Kop van Drenthe.

In het gebouw kun je een opdrachtenboekje ophalen voor het Donderpad (3km) en ga je op avontuur in ‘t bos. Elk seizoen kent zijn eigen opdrachtenboekje en vanaf 1 april komt ‘Voorjaar’ uit.

In het bos volg je de dassensporen en doe je verschillende opdrachten zoals: een puzzel maken, verspringen of op één been op een paal staan. Nog leuker wordt het met de gratis Perfect Earth Animals app waarmee je tijdens je wandeltocht op een Pokémon Go-achtige manier dierenkaarten kunt sparen. Het was (zelfs voor puberbegrippen 😉) een groot succes!

De Natuurplaats is ook een fijne plek voor koffie to go, een tosti of een lekker soepje. Op het terrein zelf zijn volop speeltoestellen voor (wat jongere) kinderen. Al met al een heerlijk adres! Check voor vertrek wel even de openingstijden. 

Meer informatie: www.denatuurplaats.nl

Hilde en Mirjam van Noordergeheim, bourgondische Noorderlingen met een neus voor geheime adressen. Zij houden van eten, koken, tuinieren, rommelmarkten, styling en ambachtelijkheid.

Lees meer over hun activiteiten >>

Deel dit bericht