Ga naar inhoud

2 februari 2021Supporter van Sport

Met plezier bewegen en talenten ontwikkelen

SV Clias is een turnvereniging met een rijke historie en bestaat al sinds 1883. SV Clias biedt als turn- en gymnastiekvereniging voor elk wat wils en is de enige turnvereniging in de gemeente Veendam.

Zo bieden ze voor kinderen vanaf 4 jaar dames- en herenturnen, rhönradturnen en gymnastiek.

De doelen van SV Clias zijn haar leden sport en beweging te bieden, om plezier te hebben en talent te ontwikkelen en dit op een veilige manier en met wederzijds respect.

De turnvereniging verkeert door de corona-maatregelen in zwaar weer. Er werd al meegedaan aan de Grote Clubactie. Mensen konden loten kopen en hiermee prijzen winnen, zodat de turnvereniging weer even verder kon. Ook is er een actie georganiseerd waarbij er speculaas werd verkocht, de helft van de inkomsten ging naar de bakker van het speculaas en de andere helft ging naar de turnvereniging.

Kijk voor meer informatie: www.svclias.nl

Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking. Op landelijk en regionaal niveau.

Rinesh, Adviseur Particulier bij Univé Noord-Nederland, draagt de vereniging een warm hart toe. Zijn dochter sport er met veel plezier.Om de vereniging een extra steuntje in de rug te geven heeft hij vanuit zijn persoonlijk sponsorbudget een bijdrage gedaan voor het aanschaffen van nieuwe toestellen.  De vereniging is erg blij met zijn bijdrage.

Deel dit bericht