Ga naar inhoud

19 februari 2019Supporter van Sport

Hardlopen door dorp en bos voor jong en oud

De eerste Univé Run van Roden werd georganiseerd op 21 juni 2008 als opvolger van de dan 25 jaar oude ‘Ot en Sienloop’ die traditioneel werd gehouden op de vrijdag na Hemelvaartsdag.

De 26e editie dus van de traditie, maar nu onder een modernere naam.

Gekozen is voor een afwisselend straten en bosparcours van ongeveer 3,5 kilometer met de rust van het bos en de gezelligheid van de Brink met zijn vele toeschouwers.

Naast de wedstrijden over ½ en ¼ marathon is er voor de trimmers de gelegenheid om hun eigen afstanden te kiezen, elke ronde is ongeveer 3,5 kilometer. Daarnaast is er de Intersport Superstore Roden Estafette Run, een estafette voor teams van 5 lopers/sters over 5 ronden.

Voor de jeugd en kinderen is er de Fitnesscentrum Roden Scholieren Run. De kinderen kunnen gedurende één uur zoveel rondjes lopen als ze willen. Ze doen dat gelijk met de wedstrijdloop op een eigen parcours dat voor een deel samenvalt met maar toch gescheiden is van de wedstrijdloop.

In 2019 nam Univé met 2 teams van medewerkers actief deel aan de estafette run. De sfeer was top. Er werd heerlijk gelopen en het resulteerde in een 4e en 8e plaats. Erika reikte de prijzen uit op de kwart en halve marathon.

Meer informatie: http://runvanroden.nl

Deel dit bericht