Ga naar inhoud

2 juni 2020Met elkaar

Genieten van elkaar met een hapje, drankje en muziek

Op zaterdag 23 mei 2020 heeft afdeling de Esmarke van Interzorg locatie de Hullen een heerlijke BBQ aangeboden gekregen. Wat een kadootje was die middag.

Het was even spannend of het weer geen roet in het eten zou gooien maar gelukkig scheen het zonnetje en konden diegenen die dat wilden lekker buiten zitten. Die ochtend kwam de slager uit Norg in de ochtend alles voor een complete BBQ brengen. Het zag er allemaal heerlijk uit, bewoners waren vooral onder de indruk van de prachtig opgemaakte schaal salades.

Tegen 12 uur werden de bbq’s aangezet en kon het vlees erop. De sfeer zowel binnen als buiten zat er goed in er werd genoten. De reacties waren allemaal enthousiast. ”Dit moeten we elke maand doen ’werd al geroepen. Kortom we hebben een heerlijke middag gehad. Even geen Corona op het moment maar genieten van elkaar met een hapje, drankje en sfeervolle muziek. Onze dank is groot.

Namens de bewoners, personeel, vrijwilligers bedankt dat we zo’n heerlijke middag hebben gehad.

In een rustige groene wijk, aan de rand van het centrum van Roden, zijn verschillende vormen van wonen, service en zorg onder één dak.

Wanneer je op een prettige plek wilt wonen waar je elk moment over zorg kunt beschikken, kan dat in De Hullen. In een woon/zorgappartement of op een afdeling voor meer intensieve zorg (verpleeghuisplaatsen).

Meer informatie: www.interzorg.nl/locaties/dehullen

Als coöperatie staan we voor elkaar helpen en oog hebben voor elkaar. De bewoners van De Hullen kunnen in deze moelijke tijd wel een verzetje gebruiken. Daarom is deze barbecue door Univé aangeboden.

Deel dit bericht