Ga naar inhoud

8 september 2020Wonen

Eenvoudige oplossingen voor veiliger autorijden

Dat ene krasje of dat lelijke deukje in uw auto: het valt anderen misschien amper op, maar u stoort u er behoorlijk aan. Gelukkig is het soms eenvoudig op te lossen, helemaal tijdens de Univé Deukjesdagen.

Net als vorig jaar organiseert Univé Noord-Nederland in samenwerking met verschillende lokale schadeherstelbedrijven, de Univé Deukjesdagen. Op dinsdag 29 september 2020 was deze bij UAS Schadeherstel. Daar konden verschillende klanten van Univé terecht voor het kosteloos herstellen van een klein deukje in hun auto of het gratis laten polijsten van een oppervlakkige kras. Belangrijk, want zo voorkomt u verdere schade aan uw auto.

Kijkje in de keuken
De medewerkers van UAS Schadeherstel stonden om 8.30 uur klaar om de bezoekers te helpen, natuurlijk rekening houdend met de coronamaatregelen. Terwijl de klant genoot van een kop koffie en een lekkere koek, werd ter plekke de auto hersteld. Zo konden bezoekers zelf zien hoe dat in zijn werk gaat. Leuk, zo’n kijkje in de keuken!

Een 9,2 gemiddeld
Dat de Deukjesdag gewaardeerd werd, blijkt ook uit het cijfer dat klanten geven voor deze dag. Zij beoordeelden het initiatief en het werk van de autohersteller namelijk met een 9,2 gemiddeld. En daar zijn wij hartstikke blij mee!

Deel dit bericht