Ga naar inhoud

8 september 2022

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens gratis wijkdiner voor senioren

Woonzorgcentrum Veldspaat organiseert op woensdagavond 28 september 2022 een gezellig etentje met leeftijdsgenoten in haar buurtrestaurant, speciaal voor mensen uit de omgeving van het centrum. Er is ook een bingo met leuke prijzen en een prachtig optreden van het Eelder Bloemenkoor

Het is een mooi moment om (nieuwe) buurtgenoten te ontmoeten of met oude bekenden bij te kletsen en om kennis te maken met de faciliteiten van Veldspaat. Want ook als buur kun je in het woonzorgcentrum terecht voor allerlei zaken, zoals leuke activiteiten of voor een hapje eten in het restaurant.

Aanmelden
Ook de activiteiten voor en na het diner zijn gratis. Ben je erbij? Aanmelden kan tot woensdag 21 september via onderstaande link. Maar let op, er zijn maar tachtig plekken beschikbaar en vol is vol. Wacht dus niet te lang.

>> Aanmelden voor gratis wijkdiner

Lukt het aanmelden via de pagina niet? Geen probleem. Bel gerust naar
0592-367111. Eén van onze medewerkers helpt je graag verder.

Programma
16.00 uur   Ontvangst met koffie, thee en gebak
16.30 uur   Bingo met Henk de Haan
18.00 uur   Diner
19.00 uur   Muziek met het Eelder Bloemenkoor
20.00 uur   Einde

Waarom een wijkdiner?
Het wijkdiner is een initiatief van Univé Noord-Nederland, Distrivers  en Dignis. Omdat we samen alles net wat mooier kunnen maken hebben we onze krachten gebundeld en hopen we je zo een onvergetelijke avond te kunnen geven.

Bekijk de flyer van het wijkdiner

Deel dit bericht