Ga naar inhoud

3 september 2021

Menselijke maat en altijd dichtbij

De kern van onze behoefte gaat over zekerheid, de rationele en financiële risico’s en het emotionele leed die we in het dagelijks leven kunnen tegenkomen.

Onze coöperatie heeft ons belang op nummer één staan: zekerheid bieden aan ons als leden, risico’s voorkomen en beperken, en ons een adequaat assortiment verzekeringen bieden. Problemen worden opgelost als we in de ellende terecht komen.

Een menselijk kompas
Univé vaart op een menselijk kompas en hecht aan persoonlijk contact en de menselijke maat, in al haar kanalen. De adviseur maakt een belangrijk deel uit van de dienstverlening. De adviseurs zorgen voor het persoonlijke advies en maken voor ons het verschil met online verzekeraars en verzekeraars die werken via externe tussenpersonen.

Adviseurs die letterlijk naast ons staan als het nodig is, en nazorg verlenen op de momenten dat daar behoefte aan is. En die onze situatie en woonomgeving kennen, maar ook ons als lid kennen en zich oprecht inzetten voor ons belang. Die we kennen en vertrouwen, uit onze eigen buurt en leefomgeving, bij wie we ons veilig voelen. Aan wie we ons verhaal kunnen vertellen als we te maken krijgen met bijvoorbeeld een verkeersongeluk of brand in ons woonhuis. Natuurlijk is Univé eigentijds en digitaal, maar als er wat is, willen we altijd kunnen rekenen op mensen. Univé is er voor ons op de momenten die ertoe doen. Je wordt altijd gehoord.

Dichtbij zijn
En Univé is letterlijk dichtbij. De aanwezigheid van winkels op bereisbare afstand zorgt voor laagdrempelig persoonlijk advies in de buurt, zichtbaarheid, geeft vertrouwen en zorgt voor lokale verankering. De winkels vormen elk niet alleen de basis voor onze rol in de lokale gemeenschap maar zorgen ook voor het activeren van de lokale saamhorigheid en solidariteit.

Eenvoudige en goede producten en diensten
Het fundament van Univé is een assortiment aan (financiële) producten en diensten. Want, samen kunnen we grotere risico’s dragen dan alleen. De producten en diensten van Univé zijn eenvoudig te begrijpen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een heldere kostenstructuur en zijn verkrijgbaar via het kanaal van onze eigen voorkeur: digitaal, op afstand en/of via persoonlijk contact in de eigen regio. Met Univé hebben we het gewoon goed geregeld.

Waarom is winst maken noodzakelijk? >>

Deel dit bericht