Ga naar inhoud

16 mei 2024Wonen

112GroningenDag: een veilig thuis met Univé

Hoe krijg jij jouw huis zo (brand)veilig mogelijk? En wat kun je doen tegen een inbraak? Wil jij alles weten over plezierig en veilig wonen? Tijdens de 112GroningenDag vertellen we jou graag meer over hoe jij risico’s kunt voorkomen en beperken en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Gelukkig staan we er niet dagelijks bij stil, maar er schuilen nogal wat gevaren in en om het huis. En dat terwijl een huis vaak het meest kostbare bezit is. Letterlijk én figuurlijk. Want jouw huis is de plek waar je thuis bent, uitrust en plezier maakt. Waar je je veilig voelt en jouw dierbare spullen staan. Het goede nieuws is dat je zelf heel wat kunt doen om brand, (water)schade of een inbraak te voorkomen.

Samen voor een veilig thuis
Van het belang van rook- en koolmonoxidemelders tot het gevaar van oplaadbare batterijen en van mobiele apparaten tot waterschade: wij denken graag met je mee. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.

Univé staat dan ook voor het voorkomen van risico’s, het beperken van de gevolgen en pas als dat echt nodig is verzekeren. En dat doen we samen. Daarom gaan we tijdens de 112GroningenDag graag met jou in gesprek om te kijken wat jij (nog meer) kan doen voor een veilig thuis.

Ieder uur leuke prijzen te winnen
Maar natuurlijk is er meer te doen. Terwijl we handige tips en tricks delen, maak je met onze voetbalmuur ook nog eens ieder uur kans op toffe prijzen. Scoor jij de meeste punten? Dan maak je kans op onder meer FC Groningen-ballen en een compleet tenue!

Deel dit bericht