Ga naar inhoud

Welkom ondernemer Samen werken we aan jouw zaak

Maak een afspraak

Bedrijfsverzekeringen

In welke branche je ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op je af. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waarvan je op de hoogte moet blijven. Daarbij is het verstandig om ook goed jouw risico’s in beeld te hebben. Graag willen we je helpen risico’s te voorkomen of te beperken. En waar dat niet mogelijk is, kunnen verzekeringen uitkomst bieden.

Samen werken we aan jouw zaak
Wij bieden zakelijke verzekeringen voor zzp’ers, het MKB, detailhandel en agrariërs. Om ervoor te zorgen dat wij jou altijd een passende aanbieding kunnen doen, werken wij ook samen met andere verzekeraars in de zakelijke markt.

Ons team van ervaren adviseurs levert maatwerk, zodat jouw bedrijfsverzekeringen aansluiten bij jouw bedrijfsrisico’s, jouw verwachtingen, jouw persoonlijke situatie en jouw budget.

OndernemersCheck

Verzekeren begint bij risicomanagement. Onze adviseurs kunnen je helpen risico’s in beeld te brengen en te beperken. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen en je aan het denken te zetten. Door verbanden te leggen waar je zelf misschien niet aan denkt.

Samen met jou kijken ze hoe je grip kunt krijgen op jouw financiële risico’s. Niet door de verkoop van losse verzekeringen, maar door verzekeringen te plaatsen binnen het grotere risicoperspectief van jouw onderneming. In een risicoanalyse brengen wij samen met jou jouw risico’s in kaart.

Via de online OndernemersCheck kun je snel een algemeen beeld krijgen van de risico’s die ondernemers in jouw branche lopen. Wil je een overzicht van jouw eigen bedrijfsrisico’s? Dan maken wij graag een afspraak met je.

Meer informatie of een afspraak maken?

Persoonlijk contact en goede bereikbaarheid vinden we belangrijk.

Je kunt onze adviseurs eenvoudig telefonisch of per e-mail bereiken.
Bel (072) 502 4510 of stuur een e-mail aan bedrijven@unive.nl. Ons team staat voor je klaar!

  • Eerlijk, onafhankelijk advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Heldere taal, duidelijke keuzes
  • Maatwerk, passend bij jouw bedrijfsrisico's, verwachtingen, situatie en budget. 

Verzekeringen voor ZZP’ers

Als zzp’er wil je bezig zijn met waar je goed in bent: ondernemen. Maar als zzp’er loop je ook risico. Met de zzp-verzekeringen van Univé verzeker jij jezelf én jouw onderneming tegen zakelijke risico’s. Welke risico’s dat zijn, verschilt per beroep. Ook is het afhankelijk van jouw situatie: ben je starter of heb je een bedrijf dat groeiende is? Op onderstaande pagina lees je meer over deze risico’s en onze verzekeringen voor zzp’ers.


Lees meer

Verzekeringen voor het MKB

Als ondernemer in het MKB ben je verantwoordelijk voor jouw onderneming en personeel. En wat je als ondernemer hebt opgebouwd, wil je ook beschermen. Graag willen we je helpen risico’s te voorkomen of te beperken. En waar dat niet mogelijk is, kunnen verzekeringen uitkomst bieden. Onze MKB adviseurs leveren maatwerk, zodat jouw verzekeringen aansluiten bij jouw bedrijfsrisico’s, jouw verwachtingen en jouw budget.


Lees meer

Verzekeringen voor de detailhandel

Met de zakelijke verzekeringen van Univé bescherm je jezelf en jouw winkel en/of webshop tegen zakelijke risico’s. We hebben alvast drie verzekeringen voor jou geselecteerd. Specifiek voor de detailhandel.


Lees meer

Verzekeringen voor agrarische ondernemers

Elke agrarische ondernemer is anders. Dat geldt ook voor de werkzaamheden en de bijhorende risico’s. Univé heeft van oudsher een sterke binding met de agrarische sector. Onze adviseurs komen zelf uit de agrarische sector. Daardoor zijn ze goed bekend met wat er speelt in de verschillende sectoren, zoals akkerbouw, veehouderij, glastuinbouw en de bloembollensector. Of het nu gaat om wetgeving, milieuzaken of agrarische risico’s.

Agrarisch ondernemen vraagt om een gedegen kennis van zaken en hard werken en is, net als elke andere vorm van ondernemen, niet zonder risico’s. Jouw bedrijf is vaak meer dan alleen een onderneming; het is jouw thuis. En wat je als agrarisch ondernemer hebt opgebouwd wil je ook beschermen.

Ons team levert maatwerk, zodat jouw bedrijfsverzekeringen aansluiten bij jouw bedrijfsrisico’s, jouw verwachtingen, jouw persoonlijke situatie en jouw budget. Of het nu om een bollenbedrijf, een kleine veehouderij of een grote onderneming in tuingewassen gaat.


Lees meer

Univé helpt ondernemen

Wat is een verzekeringspakket?

Heb je interesse in twee of meerdere verzekeringen? Met een verzekeringspakket van Univé krijg je tot wel 10% pakketkorting.

En dat is niet het enige voordeel van een verzekeringspakket. Naast een flinke korting, ontvang je ook één overzichtelijk polisoverzicht en sluiten onze verzekeringen feilloos op elkaar aan. Zo helpen we je voorkomen dat je dubbel verzekerd bent. Het verzekeringspakket stel je gemakkelijk zelf samen.

Heb je nog een verzekering bij een andere aanbieder en twijfel je of je bij Univé goedkoper uit bent? Vul onze handige premievergelijker in en je weet het binnen 2 werkdagen.

Meer over ons verzekeringspakketNaar de premievergelijker