Ga naar inhoud

6 oktober 2023Met elkaar

Univé kookt voor alleenstaanden tijdens jubileum ‘Gezellig Eten’

Het was feest bij dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp, want het vrijwilligersinitiatief 'Gezellig Eten' vierde zijn vijfjarig jubileum! Ter ere van deze mijlpaal hebben negen medewerkers van Univé Het Groene Hart op donderdag 5 oktober de handen uit de mouwen gestoken om zowel de deelnemers als de vrijwilligers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Gezellig Eten

'Gezellig Eten' is een vrijwilligersinitiatief dat ervoor zorgt dat alleenstaanden in de buurt ongeveer eens in de zes weken een gezellige avond uit beleven. Voor slechts € 8,50 kunnen ze genieten van een heerlijk driegangendiner en de kans grijpen om weer eens een gezellig praatje te maken tijdens het eten. Dit initiatief is een groot succes en trekt steeds meer mensen aan die willen deelnemen aan deze mooie traditie.

Ondersteunen maatschappelijke initiatieven

Bij Univé Het Groene Hart staan we klaar om lokale initiatieven zoals deze te ondersteunen. Daarom hebben we ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum van 'Gezellig Eten' druk in de keuken gestaan, niet alleen voor de alleenstaanden, maar ook voor de vrijwilligers die normaal gesproken het eten bereiden en uitserveren. Hiermee gaven we de vrijwilligers de gelegenheid om ook eens uitgebreid in gesprek te gaan met de gasten. In totaal hebben we 45 mensen van een smakelijk diner voorzien die na een zeer geslaagde avond zeer enthousiast naar huis gingen.

Wil je meer weten over hoe wij als coöperatie werken? Check dan onderstaande link.

De coöperatieve vereniging Univé

Deel dit bericht