Ga naar inhoud

8 januari 2024

Univé-winkel in Roelofarendsveen is verhuisd

Om voor zoveel mogelijk leden bereikbaar te blijven, gaat onze advieswinkel in Roelofarendsveen verhuizen. Een definitieve locatie is nog niet bepaald en daarom heeft de winkel een nieuwe, tijdelijke locatie: sinds dinsdag 2 januari 2024 zijn wij te vinden in Tech Campus De School aan Schoolbaan 1 in Roelofarendsveen.

Over Tech Campus De School

Tech Campus De School is een verzamelgebouw voor verschillende bedrijven. Het gebouw is een voormalige middelbare school waar een van onze winkelmedewerkers zelfs als leerling naar toe ging. De verhuizing was daardoor extra bijzonder. Inmiddels staat alles op zijn plek en zijn de eerste afspraken al geweest.

Bezoek onze nieuwe locatie

Als je van plan bent om de nieuwe vestiging te bezoeken, raden we aan online een afspraak te maken. De locatie is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden en bereikbaarheid

De contactgegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, blijven onveranderd. Ook de openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur blijven hetzelfde. Hierdoor zijn we nog steeds eenvoudig te bereiken voor al je vragen en verzekeringsbehoeften.

Heb je verdere vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 015 274 24 24 of roelofarendsveen@unive.nl. We staan klaar om je te helpen!

Deel dit bericht