Ga naar inhoud

21 november 2023Ledenorganisatie

Huisdierenfotograaf voor leden

Honden maken een belangrijk deel uit van ons leven. Ze zorgen voor gezelschap, emotionele steun, vermaak en bovenal onvoorwaardelijke liefde. Om ervoor te zorgen dat deze viervoeters altijd in onze herinnering blijven, kregen de leden van Univé Het Groene Hart de kans om hun hond vast te laten leggen door een professionele huisdierenfotograaf. 

Een herinnering voor later 

Deze maand vonden er maar liefst twee fotosessies plaats in onze winkels: één op 3 november in Roelofarendsveen en één op 17 november in Leerbroek. Tijdens deze dagen zijn er veel bijzondere momenten vastgelegd die een diepe indruk achterlieten. Zo bracht een lid een oude hond mee die niet lang meer te leven had. Deze fotosessie gaf de mogelijkheid om een blijvende herinnering te creëren aan de jaren van liefde en loyaliteit die ze samen hebben gedeeld. 

De beste zorg voor jouw viervoeter 

De ondeugende avonturen van huisdieren zorgen misschien voor de nodige frustratie. Bijvoorbeeld die keer dat je hond vol enthousiasme in een modderpoel dook tijdens jullie wandeling. Deze momenten verdwijnen echter in het niets als je bedenkt hoeveel liefde je huisdier teruggeeft. Bij Univé begrijpen we dan ook dat je er alles voor doet om de gezondheid van jouw viervoeter in optimale conditie te houden. Met onze huisdierenverzekering kun je rekenen op de beste medische zorg voor jouw vrolijke hond of een eigenzinnige kat. Kom voor meer informatie gerust eens langs in een van onze winkels.  

Deel dit bericht