Ga naar inhoud

Univé De Kuip

In ons clubhuis geven we je graag advies over de beste verzekeringen en diensten die bij jou passen. Maak nu een afspraak! De koffie staat al klaar.

Verzekeringen en diensten

Univé De Kuip biedt alle producten aan van Univé. Je kunt ook zelfs meerdere producten tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis. 

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatie

Of maak een afspraak

Univé is trotse sponsor

Univé Het Groene Hart sponsort regionale partijen. Als Supporter van Sport bundelen wij onze krachten bijvoorbeeld met Feyenoord om sport en bewegen in de regio Rijnmond toegankelijk te maken. Nieuwsgierig hoe jouw vereniging of evenement ook gesponsord kan worden?

Lees hier meer

Nieuws uit de regio

Blijf up-to-date van al het nieuws uit de regio Het Groene Hart.