Ga naar inhoud

GemeentePakket

Uw zorg verzekeren met het GemeentePakket

Speciaal voor mensen met een kleine beurs heeft Univé en een aantal gemeenten een aantrekkelijke zorgverzekering samengesteld. Univé biedt deelnemers een korting en de gemeente levert een bijdrage in de zorgpremie. Zo zijn de deelnemers verzekerd van ruime dekkingen voor medische kosten tegen een scherpe premie.

Direct afsluiten of wijzigen

De verzekeringen

Deze zorgverzekering bestaat uit de basisverzekering (Zorg Geregeld Polis) plus een (verplichte) aanvullende verzekering (Compact of Compleet). Het Compleet-pakket is bij een aantal gemeenten ook af te sluiten met € 0,- eigen risico. Het wettelijke eigen risico is dan meeverzekerd in deze aanvullende verzekering. De vergoedingen zijn hetzelfde als die van aanvullende verzekering Compleet.

U kunt de zorgverzekering GemeentePakket inclusief aanvullende verzekering alleen afsluiten via GezondVerzekerd of via een Univé-winkel bij u in de buurt.

Bij uw gemeente kan men u vertellen of u in aanmerking komt voor deze verzekering. Ontvangt u een uitkering of net iets meer? Informeer dan zeker bij uw gemeente. Want met het GemeentePakket krijgt u een goede zorgverzekering voor een extra lage premie.

Bekijk de verschillende pakketten

Komt u niet in aanmerking voor het gemeentepakket, maar wilt u zich verzekeren bij Univé? Bekijk dan de zorgverzekering van Univé of bezoek een Univé-winkel bij u in de buurt.

Meer weten over het Univé GemeentePakket?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze zorgverzekering? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook onze Klantenservice bellen via 072 527 7622 (lokaal tarief), op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur.