Ga naar inhoud

GemeentePakket

Uw zorg verzekeren met het GemeentePakket

Speciaal voor mensen met een kleine beurs hebben Univé en een aantal gemeenten een aantrekkelijke zorgverzekering samengesteld. Univé biedt de deelnemers ruime dekkingen voor medische kosten tegen een scherpe premie en de gemeente levert een bijdrage in de zorgpremie. Zo zijn de deelnemers verzekerd van ruime dekkingen voor medische kosten tegen een scherpe premie.

Direct afsluiten of wijzigen

Univé Gemeentepakket

Een Univé Gemeentepakket via uw gemeente heeft veel voordelen

  • De gemeente betaalt voor u een deel van de premie (ook wel gemeentelijke bijdrage genoemd)
  • Ruime vergoedingen voor o.a. brillen, fysiotherapie en tandarts
  • Univé accepteert u altijd, ook bij een mindere gezondheid
  • U hoeft bijna niets voor te schieten; vrijwel alle rekeningen gaan rechtstreeks naar Univé

Kies uw gemeente en bereken uw premie

Wilt u de premie voor het Univé Gemeentepakket berekenen of direct een Gemeentepakket afsluiten? Kies hieronder uw gemeente.

Kies uw gemeente en bereken uw premie

Vergoedingen Gemeentepakket

De basisverzekering wordt afgesloten met een aanvullend pakket. Er zijn 3 varianten en uw gemeente biedt 1 of meer van deze pakketten aan.

Bekijk alle vergoedingen in onze vergoedingzoeker.

Pakketten en vergoedingen

Veelgestelde vragen over het Gemeentepakket

De afspraken tussen Univé en gemeenten verschillen per gemeente. Wilt u weten welke afspraken voor u gelden? kijk op www.gezondverzekerd.nl en neem dan contact op met uw gemeente.​

Ja, maar alleen als uw gemeente dat heeft afgesproken met Univé. Dit kunt u navragen bij uw gemeente, of kijk op www.gezondverzekerd.nl. Biedt uw gemeente inderdaad het Univé GemeentePakket aan, dan ligt daar een informatiepakket voor u klaar.

Tot 18 jaar
Ja, als u in aanmerking komt voor het Univé GemeentePakket, kunt u uw kind meeverzekeren voor de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Deze verzekeringen voor uw kind kosten u niets extra’s, totdat uw kind 18 jaar wordt.
Vanaf 18 jaar
Vanaf 18 jaar kunt u uw kind niet meeverzekeren. Als uw kind 18 jaar wordt, krijgt het een eigen polis en betaalt hij of zij zelfstandig premie. Uw kind kan dan ook zelf zorgtoeslag aanvragen. Lees er alles over op onze pagina voor 18-jarigen.

​Univé heeft met veel gemeenten speciale afspraken gemaakt, ook over de premies. De hoogte van uw premie hangt af van deze afspraken. Vraag dus bij uw eigen gemeente na of u recht heeft op extra premievoordeel.

​Ja, dat kan kloppen. Univé heeft met veel gemeenten afspraken gemaakt over de premie en de inhoud van de verzekering. Vraag gerust bij uw eigen gemeente na of dat ook in uw woonplaats geldt of kijk op www.gezondverzekerd.nl. Bovendien is Univé een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Daardoor hebben wij met duizenden zorgverleners afspraken kunnen maken over de prijs en de kwaliteit van de zorg. Op die manier kunnen we deze verzekering aanbieden voor een extra lage premie.

Alle veelgestelde vragen over het Gemeentepakket

Meer weten over het Univé GemeentePakket?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze zorgverzekering? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook onze Klantenservice bellen via 072 527 7622 (lokaal tarief), op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur.