Ga naar inhoud

Kan ik ook juridische hulp en advies krijgen als ik geen zakelijke rechtsbijstandverzekering heb?

Ja, ook zonder zakelijke rechtsbijstandverzekering kun je juridische hulp en advies inschakelen via Rechtshulp on demand voor ondernemers. Je betaalt dan een eenmalig vast bedrag om je conflict op te laten lossen door de rechtshulpverleners van Univé Rechtshulp.  

Rechtshulp op maat voor verschillende situaties 

Je kiest zelf een rechtshulppakket waarmee Univé Rechtshulp je helpt het probleem op te lossen. Bijvoorbeeld bij een conflict over je bedrijfspand, werknemers of leveranciers.  

  • Situatie beoordelen 

Voor als je belangrijke documenten en overeenkomsten juridisch wilt laten controleren en daar een beoordeling en advies over wilt krijgen. 

  • Brief opstellen 

Persoonlijke hulp en begeleiding bij het schrijven van een juridische brief naar de tegenpartij om jouw probleem op te lossen. 

  • Onderhandelen 

De jurist bepaalt samen met jou welke aanpak van de zaak het beste is. Daarna neemt je jurist alle communicatie met de andere partij van je over. 

  • Procederen 

Zijn de andere opties van rechtshulp niet voldoende om het conflict op te lossen? En is het nodig om naar de rechter te stappen of is de tegenpartij al een procedure tegen je gestart? Dan kan Univé Rechtshulp de rechtszaak voor jou voeren. 

Om te weten welk rechtshulppakket het beste is voor jouw situatie, doe je de online pakkethulp.

Heeft u antwoord op uw vraag gekregen?