Ga naar inhoud

Geldfit: grip op uw geld

Door o.a. de hoge energieprijzen heeft u misschien financiële zorgen. Wilt u weer grip krijgen op uw geld en heeft u daar nu hulp bij nodig? Onze partner Geldfit helpt u graag financieel gezond te worden en te blijven.

Hulp bij financiële zorgen

Zorgen over geld ontstaan vaak door impactvolle gebeurtenissen in het leven. Univé is partner van Geldfit. De adviseurs van Geldfit staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing bij financiële zorgen.

Voor huishoudens

Financiële zorgen door de inflatie? Onze samen­werkings­partner Geldfit helpt u graag om weer grip op uw geld te krijgen. Doe de test en ontvang direct gericht advies.

  Meer over Geldfit

  Voor ondernemers

  Stijgen uw kosten en dalen uw inkomsten? Onze partner Geldfit Zakelijk geeft advies aan ondernemers om financieel gezond te blijven of te worden. Doe de gratis test.

   Meer over Geldfit Zakelijk

   Over Geldfit

   Positief

   Geldzorgen kunnen stress opleveren. Geldfit helpt u om grip op uw geld te krijgen.

   Simpel

   Om hulp vragen is voor velen een drempel. Geldfit helpt mensen om hun geldzorgen te verminderen.

   Samen

   U bent niet de enige met financiële zorgen: weet dat u er niet alleen voor staat.

   "Geen geld voor boodschappen"

   Nienke: "Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Via Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Dit was zo’n opluchting, er ging een wereld voor mij open!"

   "Ik bestelde veel op afbetaling"

   Sophie: "Ik bestelde veel kleding op afbetaling en de rekeningen liepen enorm op. Via Geldfit kwam ik in contact met een maatje van Humanitas. Zij helpt mij om duidelijke doelen te stellen. Zo krijg ik weer grip op mijn situatie."

   "Angst mijn huis uit te moeten"

   Erwin: "Ik was bang dat ik uit mijn huis gezet zou worden. Veel instanties konden mij niet helpen, omdat ik ondernemer ben. Na een belletje met Geldfit kwam ik terecht bij iemand van de gemeente die mij wél verder hielp. Er moet nog veel uitgezocht worden, maar het begin is er."

   "De rekening kon ik niet betalen"

   Samira: "Het lukte me als zzp’er niet meer om de energierekening te betalen. Ik raakte het overzicht kwijt. Geldfit bracht me in contact met hulp vanuit de gemeente. Nu heb ik weer houvast, zodat ik aan de slag kan. Over twee weken bellen we weer om te kijken of het allemaal gelukt is."