Ga naar inhoud

Je gehoorapparaat verzekeren

Ben je in het bezit van een gehoorapparaat? Dan kun je ervoor kiezen om je gehoorapparaat te laten verzekeren. Het kan namelijk een keer voorkomen dat je bijvoorbeeld je gehoorapparaat verliest, of dat het kapot gaat. Dat is natuurlijk erg vervelend: het vervangen of laten repareren van een gehoorapparaat kan duur uitvallen. Benieuwd of een gehoorapparaatverzekering iets voor je is? Of naar de verschillende mogelijkheden voor een verzekering van je gehoorapparaat? Univé zet ze voor jou op een rij. 

Moet ik mijn gehoorapparaat verzekeren? 

Je gehoorapparaat verzekeren is niet verplicht, maar wel verstandig. Je draagt je gehoorapparaat namelijk overal met je mee. Je hebt het nodig om goed te horen, zodat je mooie en waardevolle gesprekken kunt voeren met de mensen om je heen. Goed horen is ook erg belangrijk om je veilig in het verkeer te begeven. Kortom: een gehoorapparaat is onmisbaar als je (ernstig) gehoorverlies hebt in één of beide oren. In de meeste gevallen is het op maat gemaakt voor jou. Wanneer je het verliest, kunnen de kosten voor een nieuwe daardoor behoorlijk oplopen. Verzeker je gehoorapparaat daarom goed, zodat je gebruik kunt blijven maken van je  gehoorapparaat zonder zorgen over schade of verlies. 

Benieuwd hoe je naast je gehoorapparaat ook je bril kunt verzekeren? Je leest het op onze pagina bril verzekeren.

Een inboedelverzekering afsluiten bij Univé 

Heb je nog geen inboedelverzekering? Sluit deze dan eerst af om hierbij een kostbaarhedenverzekering te kunnen krijgen. 

Ben je benieuwd hoe hoog je premie uitvalt als je kiest voor een inboedelverzekering? Dit bereken je gemakkelijk en geheel vrijblijvend met onze online rekentool. 

Premie berekenen inboedelverzekering

Heb je vragen over het verzekeren van je gehoorapparaat? 

Als je vragen hebt over de dekking van je verzekering voor je gehoorapparaat, check dan in de Univé App hoe je bij ons verzekerd bent. Staat jouw antwoord hier niet tussen of heb je toch nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice