Ga naar inhoud

Elektrische rolstoel verzekering

Vol vertrouwen op pad met jouw elektrische rolstoel. Ga voor de verzekering die bij jou past.

Bereken je premie

Kies een basisdekking voor jouw elektrische rolstoel

In Nederland is het wettelijk verplicht om voor een scootmobiel en dus ook jouw elektrische rolstoel minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Extra goed verzekerd? Ga voor een All Risk dekking. Bekijk en vergelijk hieronder de dekkingen.

Aanvullende dekkingen: kies voor extra zekerheid

Verhoog je zekerheid door extra dekkingen toe te voegen aan jouw elektrische rolstoel verzekering. Zodat je altijd met een gerust gevoel de weg op kunt.

Vragen over de elektrische rolstoel verzekering?

Klanten geven de verzekering voor de elektrische rolstoel gemiddeld een 8,5

Daarom kiezen onze klanten voor Univé

Alles over onze elektrische rolstoel verzekering

Wanneer je jouw elektrische rolstoel bij Univé verzekerd, ontvang je zo snel mogelijk een verzekeringssticker met kenteken. Zodra je deze hebt, kun je gaan rijden.

De elektrische rolstoel verzekering is dagelijks opzegbaar. Als je jouw elektrische rolstoel verkoopt of hij is total loss, dan moet je je verzekering opzeggen. De verzekeringssticker die je van ons hebt gekregen mag je weggooien, deze hoef je niet terug te sturen.

Met de elektrische rolstoel verzekering van Univé ben je wereldwijd verzekerd. Je neemt jouw rolstoel immers ook mee op vakantie of bij andere reizen. Wel zo handig dat jij je dan geen zorgen hoeft te maken over onverwachtse kosten bij schade.

Wij begrijpen dat het spannend is om jouw elektrische rolstoel af te geven tijdens het reizen, bijvoorbeeld bij een vliegtuigmaatschappij. Gelukkig ben je me de All Risk dekking verzekerd voor schade aan jouw elektrische rolstoel die veroorzaakt is door bedrijven die hem vervoeren.

Veelgestelde vragen over de elektrische rolstoel verzekering

Documenten en voorwaarden

Service & contact

Online jouw elektrische rolstoel verzekeren in 6 stappen

Sluit gemakkelijk en snel jouw elektrische rolstoel verzekering af. Bekijk ons stappenplan en je ziet direct wat je moet doen.

Nu kun je met een gerust gevoel je elektrische rolstoel verzekeren

Bereken je premie of sluit direct af

Dagelijks opzegbaar

Informatie gecontroleerd door expert

De content op deze pagina is geschreven door Anna Bruinsma, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Roelof van den Berg.