Ga naar inhoud

Procederen

Onze juristen zijn er voor je, óók als je een conflict hebt waarbij een rechtszaak nodig of verstandig is. In een gratis intakegesprek kijken we samen wat er mogelijk voor je is.
€ 1.575 per proces (excl. mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Komt je jurist er niet uit met de verhuurder, verkoper of andere partij? Of hebben je brieven en onderhandelingen niet het gewenste effect? Dan kan het verstandig of noodzakelijk zijn om een gang naar de rechter te starten. Mogelijk kunnen we je hierbij helpen.

Tijdens een gratis intakegesprek kijkt jouw Univé-jurist of het realistisch is om te procederen. Denkt de jurist dat dat zo is? Dan bespreken jullie eerst nog je kansen en kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Hierna start de jurist de procedure. Natuurlijk kun je bij dit pakket rekenen op voldoende overlegmomenten met je jurist.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Een gang naar de rechter is meestal een lang en ingewikkeld proces. Daarom bespreken we eerst met je of een rechtszaak realistisch is en genoeg oplevert. Wil je direct weten welk pakket je het beste kunt kiezen? We helpen je graag op weg met onze online pakkethulp.

Andere rechtshulp nodig?

Gelukkig zijn de meeste conflicten goed op te lossen zonder procedure. Mogelijk biedt een van onze andere pakketten je alle hulp die jij nodig hebt.

Twijfel je over welke oplossing het beste past bij jouw situatie? Start dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten ontdek je of en hoe we je verder kunnen helpen.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag, inclusief btw. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen & contact