Ga naar inhoud

Onderhandelen

Kom je er zelf niet uit met de verhuurder, verkoper of makelaar van je woning? Of moet je onderhandelen? Onze juristen staan klaar om je volledig te ontzorgen. Zo regelen we al het contact én alle onderhandelingen met de andere partij.
€ 645 per situatie

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Zelf een juridisch probleem oplossen kost meestal veel tijd en energie. Daarom is het in lastige situaties fijn om je zaak volledig uit handen te geven. Bij dit pakket neemt jouw Univé-jurist alle communicatie en onderhandelingen met de andere partij van je over.

Eerst heb je telefonisch contact met je jurist. In overleg stelt de jurist een duidelijk plan van aanpak op. Daarna neemt de jurist namens jou contact op met de andere partij. Dit gebeurt telefonisch, per e-mail of in persoon. De jurist onderhandelt voor je, maakt afspraken met de andere partij én houdt je goed op de hoogte.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Soms kan een conflict zomaar uit de hand lopen. Of voor veel spanning zorgen. Het is dan prettig als je kunt rekenen op een ervaren jurist die in jouw voordeel handelt én onderhandelt.

Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Gebruik onze online pakkethulp en ontdek binnen 2 minuten of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk heb je in jouw situatie meer of juist minder juridische hulp nodig. Je kunt dan kiezen voor een van onze andere oplossingen. Weet je niet zeker welke oplossing het beste past bij jouw situatie? Geen zorgen: we helpen je direct op weg met onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact