Ga naar inhoud

Brief opstellen

Eén juridische brief is soms al voldoende om een conflict met de verhuurder of verkoper van je woning op te lossen. Een ervaren Univé-jurist stelt graag een goede brief voor je op.
€ 295 per situatie

Pakket aanvragen

Juridische brief op maat

Wil je onderhandelen over punten in jouw koop-, huur- of dienstenovereenkomst? Of houdt de verhuurder of verkoper van je huis zich niet aan de afspraken in het contract? Dan stellen onze juristen graag een kloppende juridische brief voor je op.

Eerst heb je telefonisch overleg met je jurist. De jurist brengt je rechtspositie in kaart en schat jouw kansen in. Daarna krijg je een persoonlijke brief of e-mail die je zelf naar de andere partij kunt sturen. Ook krijg je hulp bij het nemen van de juiste stappen.

Is er na de reactie van de andere partij nog een brief nodig? Dan stelt de jurist in overleg een tweede brief of e-mail op. Natuurlijk zonder extra kosten.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Met een sterke juridische brief maak je indruk en kun je slim onderhandelen. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Gebruik onze online pakkethulp en ontdek binnen 2 minuten of en hoe we je het beste kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk heb je in jouw situatie meer of juist minder juridische hulp nodig. Je kunt dan kiezen voor een van onze andere oplossingen. Weet je niet zeker welke oplossing het beste past bij jouw situatie? Geen zorgen: we helpen je direct op weg met onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact