Ga naar inhoud

Procederen

Soms kan een arbeidsconflict niet onderling worden opgelost. Een gang naar de rechter kan dan een goede vervolgstap zijn. Tijdens een gratis intake bekijken we of een rechtszaak de juiste oplossing is. Als dat zo is, begeleiden we je graag bij de procedure.
€ 1.575 per proces (excl. mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Hebben je onderhandelingen niet opgeleverd wat je hoopte? Komt je jurist er niet uit met je werkgever? Of is je werkgever een procedure tegen jou gestart? Dan kan het verstandig of zelfs nodig zijn om te procederen. Een van onze ervaren juristen kan je hier mogelijk bij helpen.

Eerst heb je een gratis intakegesprek met een Univé-jurist. Zo kan de jurist beoordelen of een procedure de beste oplossing voor jouw situatie is. Blijkt procederen passend? Dan bespreken jullie samen wat de rechtszaak gaat kosten. Als je akkoord gaat met de kosten, start je jurist de rechtszaak. De jurist houdt je natuurlijk goed op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw zaak.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Een rechtszaak kan een lang en ingewikkeld proces zijn. Daarom kijken we eerst of dit de beste oplossing voor je is. Wil je direct advies over welke oplossing het beste past bij jouw situatie? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten zie je of en hoe wij je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Gelukkig lossen onze juristen de meeste arbeidsconflicten op zonder dat daar een rechtszaak voor nodig is. Het kan daarom zijn dat een van onze andere oplossingen je al precies de hulp biedt die je nodig hebt.

Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw arbeidsconflict past? Geen zorgen: met onze online pakkethulp ontdek je direct welke juridische oplossing wij je aanraden.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag, inclusief btw. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen & contact