Ga naar inhoud

Onderhandelen

Worden jij en je werkgever het niet met elkaar eens? Dan kan het verstandig zijn om een jurist voor je te laten onderhandelen. Wij nemen graag alle communicatie en onderhandelingen voor je uit handen.
€ 750 per situatie

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Mogelijk heb je een conflict over jouw functioneren. Of misschien wil je werkgever je tegen je zin in overplaatsen. Bij arbeidsconflicten kunnen de emoties soms snel hoog oplopen. Dat maakt het nóg moeilijker om zelf met je werkgever te blijven praten of onderhandelen. Het helpt dan als een ervaren jurist op de voorgrond treedt en namens jou onderhandelt.

Eerst overleg je via de telefoon met je jurist. De jurist stelt een plan van aanpak op, neemt contact op met je werkgever en start de onderhandelingen. Vervolgens maakt je jurist heldere afspraken en legt deze schriftelijk vast. Zo kun je fouten voorkomen én rekenen op het hoogst haalbare juridische resultaat.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij ingewikkelde conflicten op het werk is het fijn als je kunt vertrouwen op een ervaren jurist die in jouw voordeel handelt. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee zie je binnen 2 minuten of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk vraagt je arbeidsconflict om meer of juist minder juridische hulp. Kies in dat geval voor een van onze andere oplossingen. Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontdek je direct welke oplossing wij je aanraden.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact