Ga naar inhoud

Bellen met jurist

Wil je snel juridisch advies over een conflict met jouw werkgever, leidinggevende of collega? Geen zorgen: tijdens een (beeld)gesprek van 30 minuten helpt een ervaren Univé-jurist je direct op weg.
€ 65 per gesprek

Gesprek aanvragen

Juridisch advies binnen 30 minuten

Zit je met belangrijke vragen over een beginnend of dreigend conflict op het werk? Wil je zo snel mogelijk juridisch advies? Of weet je gewoon niet waar te beginnen? Dan is een (beeld)gesprek met een jurist een stap in de goede richting.

De jurist belt je op een moment dat jou uitkomt. Tijdens het gesprek kun je rustig uitleggen wat de situatie is. De jurist geeft direct antwoord op je vragen, zonder daarbij documenten te beoordelen. Ook krijg je meteen juridisch advies over hoe je het arbeidsconflict het beste kunt aanpakken én oplossen.

Gesprek aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is deze oplossing handig?

Bij een beginnend of dreigend arbeidsconflict is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt en de juiste stappen zet. Zo kun je voorkomen dat de situatie uit de hand loopt.

Twijfel je of een (beeld)gesprek de juiste oplossing voor je is? Met onze online pakkethulp zie je binnen 2 minuten welke oplossing het beste past bij jouw probleem.

Andere rechtshulp nodig?

Het kan zijn dat je meer juridische hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat het arbeidsconflict al langer duurt. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere oplossingen.

Wil je direct weten welke oplossing het beste bij jouw probleem past? Met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg, volledig vrijblijvend.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact