Ga naar inhoud

Situatie beoordelen

Heb je een vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel ontvangen? Onze ervaren juristen controleren graag de kleine lettertjes voor je en geven juridisch advies. Zo weet je of het verstandig is om te tekenen.
€ 265 per situatie

Pakket aanvragen

Laat je vaststellingsovereenkomst checken

Als je een vaststellingsovereenkomst tekent, is het belangrijk dat deze volledig is én aan de eisen voldoet. Met een onvolledige of onjuiste overeenkomst kun je namelijk jouw recht op een WW-uitkering verliezen. Of te maken krijgen met andere vervelende gevolgen. Onze juristen controleren graag jouw vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel.

Eerst bespreek je telefonisch je situatie met een Univé-jurist. Daarna checkt de jurist het document voor je. De beoordeling ontvang je per brief of e-mail. Ook krijg je uitgebreid juridisch advies, bijvoorbeeld over de gevolgen die het tekenen van de overeenkomst voor je kan hebben. Met dit advies op zak weet jij precies wat je moet doen: ondertekenen óf onderhandelen.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Dit pakket is vaak een passende oplossing als je vragen hebt over een ontslagvoorstel of vaststellingsovereenkomst. Wil je zeker weten dat dit de juiste oplossing voor je is? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten ontdek je of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Misschien vraagt jouw situatie om meer of juist minder juridische hulp. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere oplossingen. Weet je niet zeker welke oplossing de juiste voor je is? Geen zorgen, met onze online pakkethulp helpen we je direct op weg.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact