Ga naar inhoud

Procederen

Ben je onterecht of op staande voet ontslagen en wil je een rechtszaak starten? Of is je (ex-)werkgever een procedure tegen jou gestart? Dan kunnen onze juristen je mogelijk bijstaan. Tijdens de gratis intake bekijkt een Univé-jurist of procederen haalbaar is.
€ 1.575 per proces (excl. mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Bij sommige situaties rondom ontslag kan een gang naar de rechter verstandig of zelfs nodig zijn. Bijvoorbeeld als je werkgever de kantonrechter verzocht heeft om jouw arbeidsovereenkomst te ontbinden. Of als de onderhandelingen met je werkgever niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Een van onze ervaren juristen bekijkt dan graag wat er mogelijk is.

Eerst heb je een gratis intakegesprek met een Univé-jurist. Tijdens dat gesprek beoordeelt de jurist of een rechtszaak een goede oplossing voor jouw probleem is. Als dat zo is, bespreekt de jurist de kosten van de rechtszaak met je. Ga je daarmee akkoord, dan gaat de jurist voor je aan de slag. Natuurlijk ben je altijd goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in jouw zaak.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Soms loopt een ontslagsituatie zo uit de hand dat een rechter over je zaak moet beslissen. Twijfel je of een procedure bij jouw situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten ontdek je of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Gelukkig is een procedure in de meeste ontslagsituaties niet nodig. Mogelijk biedt een van onze andere oplossingen je al precies de juridische hulp die jij nodig hebt.

Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten welke oplossing wij je aanraden.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag, inclusief btw. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen & contact