Ga naar inhoud

Onderhandelen

Ben je het niet eens met de vaststellingsovereenkomst die je ontvangen hebt? Dan kun je mogelijk over bepaalde zaken onderhandelen, zoals de hoogte van jouw transitievergoeding. Onze juristen nemen de lastige onderhandelingen graag voor je uit handen.
€ 750 per situatie

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Heb je hulp nodig omdat je werkgever een ontslagaanvraag bij het UWV heeft gedaan? Wil je dat een jurist de (UWV-)ontslagprocedure volledig voor je regelt? Of wil je onderhandelen over jouw vaststellingsovereenkomst? Dan nemen onze ervaren juristen graag al het werk voor je uit handen. Bijvoorbeeld door alle communicatie en onderhandelingen met je werkgever te verzorgen.

Eerst overleg je via de telefoon met je jurist. De jurist maakt een plan van aanpak, neemt contact op met je werkgever (of met het UWV) en gaat voor je aan de slag. Ook legt de jurist nieuwe afspraken voor je vast. Geen zorgen: je kunt erop vertrouwen dat de jurist het hoogst haalbare juridische resultaat voor je bereikt.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij ingewikkelde situaties rondom ontslag is het prettig als je kunt rekenen op een ervaren arbeidsjurist die in jouw voordeel handelt én onderhandelt. Twijfel je of dit de beste oplossing voor je is? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten ontdek je of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Sommige conflicten rondom ontslag vragen om meer of juist minder juridische hulp. In dat geval biedt een van onze andere oplossingen je mogelijk precies de hulp die jij nodig hebt.

Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten welke oplossing wij je aanraden.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact