Ga naar inhoud

Procederen

Bij ernstige conflicten kan het verstandig of nodig zijn om een rechtszaak te starten. Een ervaren Univé-jurist kan je hier mogelijk in bijstaan. Tijdens een gratis intakegesprek nemen we eerst je kansen en mogelijkheden door.
€ 1.575 per proces (excl. mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Heb je brieven gestuurd en onderhandeld, maar is het toch niet gelukt om je recht te halen? Of komt jouw jurist er niet uit met de partij waarbij je het product of de dienst kocht? Dan kan het verstandig of nodig zijn om een gang naar de rechter of geschillencommissie te starten. Een Univé-jurist kan je hier mogelijk bij helpen.

Tijdens een gratis intakegesprek kijkt de jurist eerst samen met jou of een procedure haalbaar is en genoeg oplevert. Als dat zo is, bespreekt de jurist de kosten van de procedure met je. Ga je daarmee akkoord, dan start je jurist de procedure. Natuurlijk blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw zaak.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Een rechtszaak kan jaren duren. Daarom kijken we eerst of een gang naar de rechter of geschillencommissie de beste oplossing is. Wil je direct advies over welke oplossing het beste past bij jouw probleem? Gebruik dan onze online pakkethulp.

Andere rechtshulp nodig?

In de meeste gevallen is een procedure gelukkig niet nodig. Daarom kan het zijn dat een van onze andere oplossingen je al precies de hulp biedt die jij nodig hebt.

Weet je niet zeker welke oplossing het beste bij je situatie past? Met onze online pakkethulp zie je binnen 2 minuten of en hoe we je verder kunnen helpen.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag, inclusief btw. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen & contact