Ga naar inhoud

Onderhandelen

Kom je er zelf niet uit met het bedrijf waar je een product of dienst kocht? Geen zorgen: onze juristen nemen graag het probleem voor je uit handen. Van contact onderhouden tot onderhandelen: bij dit pakket regelen we alles voor je.
€ 645 per situatie

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Bij een juridisch conflict heb je veel aan je hoofd. Daarom kan het prettig zijn om je probleem uit handen te geven aan een ervaren Univé-jurist. Kies je voor dit pakket, dan neemt de jurist alle communicatie en onderhandelingen met de andere partij van je over.

Eerst heb je telefonisch overleg met jouw jurist. De jurist maakt een plan van aanpak en neemt daarna namens jou contact op met de andere partij. Dit kan telefonisch, per e-mail of in persoon gebeuren. De jurist onderhandelt voor je, maakt duidelijke afspraken met de andere partij én houdt je ondertussen op de hoogte.

Pakket aanvragen

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij ingewikkelde conflicten is het fijn als je kunt rekenen op een ervaren jurist die voor je handelt én onderhandelt. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Met onze online pakkethulp ontdek je binnen 2 minuten of en hoe we je kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk vraagt jouw situatie om meer of juist minder juridische hulp. Kies in dat geval voor een van onze andere oplossingen. Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact