Ga naar inhoud

Brief opstellen

Een conflict met een winkel of webshop is vaak met één juridische brief op te lossen. Onze juristen schrijven graag een goede brief voor je. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de brief versturen. Wel zo makkelijk.
€ 295 per situatie

Pakket aanvragen

Juridische brief op maat

Kocht je een product of dienst, maar houdt de verkoper zich niet aan de afspraken in de overeenkomst? Of kreeg je een beschadigd product? Dan kunt je de verkoper mogelijk per brief in gebreke stellen. Daarmee geef je de verkoper nog één laatste kans om de afspraken na te komen. Onze juristen stellen deze juridische brief graag voor je op.

Eerst overleg je telefonisch met een jurist. De jurist brengt jouw kansen in kaart en stelt een goede brief voor je op. Deze kun je zelf naar de verkoper sturen. Ook krijg je juridisch advies over de vervolgstappen. Soms is er na de reactie van de verkoper een tweede brief nodig. In dat geval stelt de jurist in overleg nog een brief op, zonder extra kosten.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Wanneer is dit pakket handig?

Met een sterke juridische brief maak je indruk en kun je slim onderhandelen. Twijfel je of dit het juiste pakket voor je is? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee ontdek binnen 2 minuten of en hoe we je het beste kunnen helpen.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk heb je in jouw situatie meer of juist minder juridische hulp nodig. Je kunt dan kiezen voor een van onze andere oplossingen. Wil je direct weten of en hoe we je kunnen helpen? Gebruik dan onze online pakkethulp.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs, inclusief btw. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen & contact