Ga naar inhoud

Dakgoot schoonmaken in Bovenkarspel

Zonder dat je het merkt hoopt allerlei vuil zich op in jouw dakgoot. Vallende bladeren, mos en modder bijvoorbeeld. Hierdoor raakt jouw dakgoot verstopt, wat weer voor waterschade in huis kan zorgen. Het is daarom belangrijk dat je minstens één keer per jaar de dakgoot goed schoonmaakt. Doe je dit liever niet zelf? Dan kun je een vakman van Univé Bovenkarspel de dakgoot laten schoonmaken.

Nu aanvragen

Zo werkt dakgoot schoonmaken van Univé

Als je de dakgoot laat schoonmaken door Univé komt er elk jaar een professional bij je thuis in Bovenkarspel. Deze verwijdert alle bladeren, modder en ander vuil uit jouw dakgoot, hemelwaterafvoer en uitlopen. Er wordt gelijk gekeken of alles nog in goede conditie is.

Je kunt jouw dakgoot laten schoonmaken voor een vast en laag bedrag per maand. Na het schoonmaken hoef je verder niets te doen, we nemen elk jaar contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meer advies over veilig wonen in Bovenkarspel?

Onze adviseurs denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. Met andere diensten als cv-onderhoud, schoorsteenvegen en alarm in huis bijvoorbeeld. Maar ook om te kijken of jouw verzekeringen nog wel bij jouw woning en wensen passen.

Maak daarom een gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die neemt alles samen met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Bovenkarspel.

Maak een afspraak

Ook jouw dakgoten laten schoonmaken?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze dakgootservice. Liever direct online aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Nu aanvragen

Adres en contactgegevens

De Tuin 19
1611 KR Bovenkarspel
  • 0227 727 200

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Bovenkarspel

In onze winkel in Bovenkarspel ben je aan het juiste adres voor al jouw verzekeringsvragen. Of je nu particulier bent of ondernemer: je krijgt de beste adviezen van onze deskundige adviseurs. Je bent van harte welkom!

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Bovenkarspel