Ga naar inhoud

5 september 2019

2e Snow FunRun

Zondag 7 juli 2019 was de 2e Snow FunRun in en rond SnowWorld Zoetermeer. Meer dan 650 deelnemers trotseerden de skihelling en gingen met zn allen naar boven via de sneeuw.


Veel gelach en gegil vanwege de koude waarin gelopen moest worden zorgden voor hilarische momenten en beelden.

Naast de Dunea 1,5 km, de Univé 5km en de Runnerworld Zoetermeer 10 km werd ook de Snow Mountain Challenge gerend voor het goede doel.
Hier renden 40 diehards zo snel mogelijk de 300 meter lange skihelling op. Eenmaal boven konden ze van het prachtige uitzicht genieten en weer rustig naar beneneden naar het eventterrein.

Hier was dit jaar veel te doen. DJ, spingkussens, pannakooi en natuurlijk lekker eten en drinken almede standjes van de Mentelity Foundation en de reeds genoemde sportwinkel. Uiteindelijk is er ook meer dan € 750,- euro opgehaald voor het goede doel.

“Het mooie is dat deze run zoveel elementen in zich heeft, aldus een loper van de 10 km. 300 meter de shihelling op bij -7 graden en daarna door het Buytenpark waar je een soort trailrun doet over het mountainbike parcours. En tof was dat het een hele 10 km was (niet 2x 5 km), die ook nog door het mooie Westerpark ging, waarbij we nog schapen tegenkwamen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij, want de finish in de waterbak willen we niet missen!”

Meer info over de run is te vinden op www.snowfunrun.nl en de agenda voor overige runs staat op www.stadiumfunrun.com

Deel dit bericht