Ga naar inhoud

17 april 2024Met elkaar

Univé Het Groene Hart lanceert de Univé Camper

Heb jij de Univé Camper al op de weg voorbij zien komen? Dit gloednieuwe mobiele advies- en servicepunt staat sinds 10 april klaar om jou te verwelkomen. Stap binnen voor advies over verzekeringen, handige preventietips en nog veel meer.

Aanwezig op meerdere locaties

Met de camper kunnen we nog meer leden van Univé Het Groene Hart persoonlijk te woord staan. “Het is een nieuw middel om op meerdere locaties aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen we veel meer werken aan de zichtbaarheid en bereikbaarheid voor de leden,” legt Alex Vreugdenhil, Commercieel Manager bij Univé Het Groene Hart, uit.

De Univé Camper is op 10 april officieel geopend in Leerbroek en zal daar iedere woensdag aanwezig zijn om leden te verwelkomen. Naast Leerbroek zal de camper ook te vinden zijn in Berkel en Rodenrijs, waar leden vanaf 3 mei iedere vrijdag terecht kunnen.

Terug van weggeweest

Het is voor ons extra bijzonder om binnenkort de camper in Berkel en Rodenrijs te mogen stallen. Misschien weten sommigen het nog wel, maar voorheen had Univé een fysieke winkel in dit dorp. Nu, na zo’n 16 jaar, keren we weer terug. We kijken ernaar uit om de band met de gemeenschap te versterken en onze leden weer persoonlijk te ontmoeten, net zoals we dat vroeger deden.

Deel dit bericht