Ga naar inhoud

17 november 2023Met elkaar

Univé Het Groene Hart helpt Stichting Jarige Job

Jaarlijks kunnen ruim 100.000 kinderen in Nederland hun verjaardag niet vieren. Er is thuis namelijk niet genoeg geld voor de nodige slingers, traktaties en cadeautjes. Stichting Jarige Job brengt hier verandering in. Met hun verjaardagsboxen zorgen zij ervoor dat al deze benodigdheden wel in huis zijn. Afgelopen week heeft Univé Het Groene Hart geholpen met het inpakken van deze boxen tijdens de Inpakbrigade. 

Wat is de Inpakbrigade? 

De Inpakbrigade is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij bedrijven de strijd aangaan om zoveel mogelijk verjaardagsboxen in te pakken. Deze editie duurde drie dagen, waarvan Univé op de eerste twee dagen aanwezig was. In totaal zijn er tijdens de twee gedraaide shifts 1.421 dozen ingepakt, dichtgeplakt en opgestapeld! 

Een wake-up call 

Hoewel de Inpakbrigade door de medewerkers als een klein feestje werd beschouwd, was het ook een wake-up call. Want hoewel cijfers veel zeggen, maakte het daadwerkelijk zien van het flinke aantal dozen een nog diepere indruk. En dat terwijl we slechts een fractie hebben gezien van het totale aantal dozen dat jaarlijks wordt verzonden. 

Samen kunnen we alles aan 

Vanuit de ledenorganisatie van Univé worden regelmatig evenementen georganiseerd die zijn gericht op preventie, gezondheids- en welzijnsbevordering. Want door elkaar te helpen, kunnen we alles aan. Deze evenementen zijn meestal gericht op de leden, maar deze keer was het de beurt aan de werknemers van Univé om het belang van samen te ervaren. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen waaraan jij ook kan deelnemen? Bekijk dan onze evenementenkalender

Deel dit bericht