Ga naar inhoud

15 april 2024Met elkaar

Univé en SV Den Hoorn maatschappelijk partners

Univé Het Groene Hart en SV Den Hoorn hebben de handen ineengeslagen in een nieuw maatschappelijk partnerschap. De komende drie jaar zullen we deze voetbalclub ondersteunen en helpen bij het ontwikkelen van hun sociale activiteiten die zowel leden als niet-leden van de club met elkaar verbinden.

Samen sterk voor goede doelen

SV Den Hoorn heeft een rijke traditie in het organiseren van maatschappelijke initiatieven. Zo stelt de club regelmatig de kantine ter beschikking voor activiteiten van De Zonnebloem en de Nationale Ouderendag, en organiseren ze diverse evenementen voor goede doelen. Ook is duurzaamheid een belangrijk thema voor de club. Zij ondernemen op dit vlak al stappen door het plastic afval terug te dringen. Koffie, thee, bier en limonade worden tegenwoordig geserveerd in herbruikbare bekers, een duidelijke stap richting een groenere toekomst.

Terugblik en toekomstplannen

Dit is niet de eerste keer dat wij met SV Den Hoorn samenwerken. Zo deelden we eerder samen fietsverlichting uit, een initiatief dat zeer positief werd ontvangen. Deze gezamenlijke inspanningen zullen de komende jaren worden voortgezet en uitgebreid, met als doel nog meer sociale en duurzame projecten te realiseren.

Met dit partnerschap versterken we onze betrokkenheid bij de gemeenschap, waarbij we ons richten op zowel sociale betrokkenheid als duurzaamheid. Samen bouwen we aan een sterke, verbonden en duurzame toekomst.

Deel dit bericht