Ga naar inhoud

20 oktober 2023Met elkaar

Samen sterk tegen fraude en inbraak

“Hey, ik heb een nieuw nummer. Kan je deze opslaan? Oude kan je verwijderen.” Heb je ook ooit zo'n onverwacht berichtje ontvangen waarin een onbekend nummer om een gunst vroeg? Je bent niet de enige. In dit digitale tijdperk zijn we allemaal vatbaar voor situaties zoals Whatsappfraude. Maar ook babbeltrucs aan de deur, inbraak en andere frauduleuze praktijken zijn helaas nog aan de orde van de dag. Met oog op deze toenemende zorgen organiseerden we op donderdag 19 oktober een speciale voorlichtingsbijeenkomst voor onze leden.

Krachten gebundeld met ANBO

Om deze ochtend te realiseren werden de handen ineen geslagen met ANBO, de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen. Zowel de leden van Univé als die van ANBO kregen de kans om te luisteren naar deskundige sprekers die waardevolle inzichten deelden. Zo werd de presentatie verzorgd door een voormalig docent van de politieacademie, en er was een wijkagent aanwezig om aanvullende informatie te verschaffen.

Voel je zeker met Univé

Bij Univé vinden we het belangrijk dat je niet alleen verzekerd bent, maar je ook zeker voelt. We zetten ons dan ook actief in om onze leden goed te informeren en voor te bereiden op mogelijke risico's in het dagelijks leven. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst werd al snel duidelijk dat er een aanzienlijke vraag was naar deze informatie. De participatie van de bezoekers was buitengewoon hoog, met veel interesse en talloze vragen aan de sprekers. Na deze interactieve ochtend keerden de deelnemers huiswaarts met waardevolle kennis en handvatten om fraude en inbraak effectief aan te pakken.

Deel dit bericht