Ga naar inhoud

31 mei 2024Met elkaar

Rolstoelvierdaagse Zoetermeer

Wanneer iemand slecht ter been is, wordt het al snel lastig om zomaar even naar buiten te gaan. Om te voorkomen dat veel mensen noodgedwongen binnen blijven, werd er voor alweer de zeventiende keer de Rolstoelvierdaagse in Zoetermeer gehouden. Het is een evenement waar veel ouderen naar uitkijken, en Univé Het Groene Hart was aanwezig om te helpen.

De kracht van de Rolstoelvierdaagse

Dit evenement biedt ouderen de mogelijkheid om een paar dagen in de buitenlucht door te brengen in een prettige en sociale omgeving. De kracht van de Rolstoelvierdaagse ligt in de wijkgerichte opzet. Deelnemers ontdekken hun buurt op een nieuwe manier, terwijl bewoners hen enthousiast begroeten en aanmoedigen. Het evenement is dus veel meer dan alleen een wandeling; het biedt een waardevolle gelegenheid voor nieuwe sociale contacten.

Univé Het Groene Hart helpt mee

Dit was het tweede jaar op rij dat we betrokken waren bij dit geweldige initiatief. Maar liefst 35 collega’s van Univé Het Groene Hart waren bij deze editie aanwezig om de deelnemers een duwtje in de rug te geven en liepen drie tot vier km vanaf ofwel de Boomgaerd ofwel de Rozentuin. Het waren vier mooie en indrukwekkende dagen. Want niet alleen zagen we alle collega’s stralen en plezier maken, we konden ook aan de deelnemers zien dat alle hulp enorm gewaardeerd werd.

Deel dit bericht