Ga naar inhoud

17 april 2024Met elkaar

Leerlingen Zadkine op bezoek in De Kuip

Om te ontdekken hoe wij toekomstige leden en medewerkers het beste kunnen inspireren, verwelkomden we ongeveer 70 studenten van het Zadkine Business College in De Kuip. Het doel was helder: elkaar leren kennen en ontdekken hoe wij onze coöperatieve gedachte kunnen laten aansluiten bij hun drijfveren en toekomstwensen.

Het programma

We stelden een programma samen dat de studenten niet alleen informeerde, maar ook tot interactie aanzette:

  • Drie van onze collega’s deelden hun verhalen over de maatschappelijke rol van Univé. Dit gaf de studenten een blik op hoe wij onze waarden in de praktijk brengen.
  • De studenten kregen een kijkje in Feyenoord’s maatschappelijk project Zuidblinkers, dat jongeren uit de wijk ondersteunt. Dit motiveerde de studenten om na te denken over hun eigen bijdrage aan de maatschappij.
  • Tijdens een Over de Streep-sessie reflecteerden de studenten op belangrijke keuzes. Kies je bijvoorbeeld voor financieel gewin of maatschappelijke relevantie?
  • Tot slot kregen de studenten een rondleiding door De Kuip.

Waardevolle inzichten

Het evenement in De Kuip gaf ons waardevolle inzichten in wat toekomstige generaties belangrijk vinden in hun werk en maatschappij. We hebben gehoord hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemen zien en wat hen motiveert. Deze inzichten gebruiken we om onze rol als coöperatie te versterken en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van de komende generatie.

Deel dit bericht