Ga naar inhoud

11 september 2018

Galecop golf voor jong en oud

De 18 holes PAR4-PAR3 golfbaan, de 250 meter lange drivingrange en de oefengreens bieden je alle mogelijkheden om golf te spelen, te leren en te oefenen. Galecop Golf is de golfaccommodatie voor zowel de ervaren-, beginnende- en recreatieve golfer. Je vindt de golfbaan, in Nieuwegein Noord, vlakbij en centraal gelegen, direct bij de A12, afslag 16 Nieuwegein-Kantorencentrum Papendorp.

Heb je niet zo veel tijd, Galecop Golf geeft je in anderhalf uur een fantastische golfbeleving. 18 holes, twee PAR4’s, vijvers in het spel, ondulatie. Dacht je dat je aardig speelt, op Galecop Golf zal het blijken. De smalle fairways, de hindernissen en het uitgekiende baanontwerp doen een beroep op al je golfvaardigheden. Alleen maar ver slaan is niet voldoende. Coursemanagement, techniek, de bal laten vallen waar je wilt, golf zoals het bedoeld is!

Maar speel je nog niet zo goed, geen probleem. Neem een clubje lager dan je normaal zou doen en speel rustig en beheerst naar de hole. Een PAR is je beloning.

Galecop Golf, Nieuwegein Noord, Sportpark Galecop 10, geen starttijden. Kom als je zin hebt. Speel met een dagkaart de hele dag of neem een jaarkaart voor € 395,-.

Kijk voor meer informatie: www.galecop-golf.nl

Deel dit bericht