Ga naar inhoud

10 oktober 2023Veilig verkeer

Gratis reparaties voor leden: Univé Deukjesdag

Niets is vervelender dan onverwachte deukjes of dat hinderlijke sterretje in je auto. Hoewel anderen dit wellicht niet direct opmerken, kunnen deze kleine ongemakken je rijervaring bederven. Vooral wanneer zo'n sterretje uitgroeit tot een barst, wat zelfs tot gevaarlijke situaties op de weg kan leiden. Daarom konden leden uit de omgeving van Krimpenerwaard profiteren van een speciale 'Deukjesdag' waarbij ze kosteloos een deukje of sterretje konden laten repareren bij ABS Autoherstel Verhoef Stolwijk.

Van en voor de leden

De eigenaren van ABS Autoherstel Verhoef Stolwijk zijn al jaren trouwe leden van Univé. Ze begrijpen hoe vervelend die kleine beschadigingen kunnen zijn en wilden graag, in samenwerking met Univé Het Groene Hart, hun medeleden ondersteunen. Zo ontstond gezamenlijk het idee om een dag als deze te organiseren.

Een volgeplande dag met veel gesprekken

De dag was volledig volgeboekt en de leden werden hartelijk verwelkomd door onze medewerkers. Terwijl de auto's werden gerepareerd, hadden de leden de gelegenheid om gezellig met elkaar en met ons in gesprek te gaan. Daarnaast werd er tijdens het wachten een kopje koffie en iets lekkers geregeld. Na de reparatie vertrokken de leden zeer tevreden en met een gerepareerde auto weer naar huis.

Ontdek onze andere regionale initiatieven

Bij Univé draait het niet alleen om verzekeren, maar ook om voorkomen en beperken. Dit realiseren we door in samenwerking met onze leden waardevolle preventie-evenementen te organiseren, zoals de Univé Deukjesdag. Wil je meer weten over de diverse activiteiten die wij in jouw regio organiseren? Bekijk dan ons volledige artikeloverzicht via de onderstaande knop.

Deel dit bericht