Ga naar inhoud

Schoorsteenvegen in Gouda

Geniet u thuis ook zo van de gezelligheid van uw open haard of houtkachel? Dan weet u ook dat het belangrijk is om uw schoorsteen elk jaar te laten vegen. Schakel daarom een schoorsteenveger van Univé Gouda in. Zo kunt u veilig blijven stoken en voorkomt u een schoorsteenbrand.

Nu aanvragen

Zo werkt schoorsteenvegen van Univé

Je kunt deze dienst direct online aanvragen. De schoorsteenveger neemt daarna contact met je op om een afspraak te maken bij jou thuis. Na het schoorsteenvegen kun je weer een heel seizoen veilig stoken. Je hoeft verder niets te doen; de schoorsteenveger laat weten wanneer het weer tijd is om de schoorsteen te vegen.

Schoorsteenvegen kan al voor een klein bedrag per maand. De precieze kosten zijn afhankelijk van het type dak dat je wilt laten vegen. Je kunt onze schoorsteenservice inschakelen voor verschillende soorten daken en dakbedekking, zoals:

  • standaard pannendak
  • rieten dak
  • plat dak
  • shingles
  • mastiek

Wil je een extra rookkanaal laten vegen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt dan een vast bedrag per kanaal.

Meer advies over veilig wonen in Gouda?

Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw situatie. Met andere diensten als cv-onderhoud, alarm in huis en dakgootreiniging bijvoorbeeld. Maar ook om te kijken of uw verzekeringen nog wel bij uw woning en wensen passen.

Maak daarom een gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die neemt alles samen met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U bent van harte welkom in onze winkel in Gouda.

Maak een afspraak

Ook uw schoorsteen laten vegen in Gouda?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over onze schoorsteenservice. Liever direct online deze dienst aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Nu aanvragen

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Delft