Uw ziektekosten verzekeren met het GemeentePakket

Speciaal voor mensen met een kleine beurs heeft Univé en een aantal Gemeenten een aantrekkelijke zorgverzekering samengesteld. Univé biedt deelnemers een korting en de gemeente levert een bijdrage in de premie van de polis, zodat deelnemers verzekerd zijn van ruime dekkingen voor medische kosten tegen een scherpe premie.

Deze zorgverzekering bestaat uit de basisverzekering (Zorg Geregeld Polis) plus een (verplichte) aanvullende verzekering (Compact of Compleet).  Het Compleet-pakket is ook af te sluiten met € 0,- eigen risico. Het wettelijke eigen risico is dan meeverzekerd in deze aanvullende verzekering. De vergoedingen zijn hetzelfde als de aanvullende verzekering Compleet.

U kunt de zorgverzekering GemeentePakket inclusief aanvullende verzekering alleen afsluiten via uw gemeente of via GezondVerzekerd.

Bij uw Gemeente kan men u vertellen of u in aanmerking komt voor deze verzekering. Ontvangt u een uitkering of net iets meer? Informeer dan zeker bij uw gemeente. Want met het GemeentePakket krijgt u een goede zorgverzekering voor een extra lage premie.

Contact

Vind een kantoor

Kom langs

Zoek naar een Univé-kantoor bij u in de buurt. Vul hieronder een plaatsnaam of postcode in.

Klantenservice

ma-vr 08.30 - 21.00
za 08.30 - 17.00