Ga naar inhoud

5 februari 2019

Maak kennis met het team Sneek

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Sneek voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Ik ben Kiki en geef onze particuliere leden graag een goed advies. Ons team, hier in Sneek is klein, waardoor we goed onderling contact hebben en laagdrempelig kunnen optreden, dicht bij onze leden kunnen staan.

Ik woon in IJlst dit is een prachtig elf steden stadje dat bruist van de activiteiten. Zelf zet ik me als vrijwillig secretaris  in voor stichting It Podium.

Ik speel tenor saxofoon in ons bluesbandje More or Lezz. En natuurlijk oefenen wij in It Podium.

En om naast de geest het lichaam ook nog wat in conditie te houden, speel ik 1x per week tennis bij onze plaatselijke tennisvereniging LTC IJlst. Ook hier heeft men mij weten te strikken voor vrijwilligerswerk en ben ik lid van de kantinecommissie waar ik de jaarlijkse planning doe voor de bardiensten en schoonmaakroosters.

Ik heb een lieve man en twee prachtige zoons die het laatste beetje vrije tijd dat over is, terecht van mij opeisen. Daarnaast hou ik ook erg van dieren en wordt het bij ons thuis al een kleine dierentuin met een hond een kat en een koningspython en 2 aquariums in huis. Kortom altijd bezig of onderweg maar altijd in voor nieuwe dingen.

Mijn naam is Edward en ik ben geboren en getogen in Sneek. Als meewerkend collega, mag ik leiding geven aan ons team hier en ben ik ook vaak het gezicht naar de samenleving bij veel maatschappelijke activiteiten in onze regio.

Naast mijn werk heb ik een coördinerende rol bij de zaalvoetbalvereniging waar ik als actief voetballer lid van ben.

Ik ben geen vergadertijger maar probeer jaarlijks een aantal maal mijn steentje bij te dragen zoals bijvoorbeeld in de Week van het Geld door een gastles te verzorgen of tijdens de ledendag van Univé ingezet te worden als aanspreekpunt voor onze klanten en hun gezinnen.

Tevens probeer ik samen met ons jaarlijks wisselende Goede Doel om een dag te organiseren.

Ik ben Miranda, geboren en getogen in Friesland, woonachtig in onze regio en samen met mijn collega’s weten we goed wat er speelt en wat we kunnen betekenen voor onze leden.

Deel dit bericht