Ga naar inhoud

5 maart 2019

Zorg voor elkaar

Evenmens Rijssen-Holten wil bijdragen aan een samenleving waarin sprake is van zorg voor elkaar en waar mantelzorgers en zorgvragers zich gesteund weten door de inzet van vrijwilligers en consulenten.

In het afgelopen jaar heeft Evenmens zich, samen met honderden zorgvrijwilligers, ingezet voor een nog betere ondersteuning van mantelzorgers en zorgvragers in het werkgebied. Ook in deze moeilijke tijden van corona ging de ondersteuning gewoon door. Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg nu juist het hardst nodig.

We kijken, natuurlijk samen met de mensen, naar creatieve manieren waarop dat kan. Per hulpvraag zullen we bekijken wat er binnen de huidige situatie mogelijk is.

Evenmens is actief in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden.

Meer informatie: http://evenmens.nl

Univé is een coöperatie en vindt het daarom belangrijk oog te hebben voor een ander en elkaar te helpen. Daarom krijgen de adviseurs een budget om te sparen voor een regionaal goed doel die ze zelf aandragen. Stichting Evenmens is zo’n goed doel. 

Deel dit bericht