Ga naar inhoud

5 februari 2019

Maak kennis met het team Rijssen

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Rijssen voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Marjan en ik mag leiding geven aan onze  teams in Rijssen en Vriezenveen. Mede omdat ik al 31 jaar werk in Rijssen en in het verzekeringsvak, waarvan de laatste 11 jaar met en voor alle Univé leden, ben ik voor veel mensen bekende hier.


Op vrijdagochtend sport ik. Zo af en toe help ik op de school van mijn dochter. Ieder jaar kiezen we als Univé team een lokaal maatschappelijk initiatief waarvoor we iets extra’s willen doen. Als  we de betrokkenen dan blij kunnen maken, ga ik nadien met een goed gevoel naar huis. Ik word daar blij van.  En ook van de preventie bijeenkomsten met de leden. Kennis met elkaar delen, waardoor je leed kunt voorkomen of beperken. En zo op een plezierige manier wat zorgen wegnemen. Ik merk dat de leden dat heel waardevol vinden.

Ik ben Conno en al ruim 15 jaar vast aanspreekpunt voor onze particuliere leden alhier. Voor mijn team ben ik de BHV-er. Jaarlijks volg je daarvoor herhalingscursussen. Het is belangrijk dat je in een noodsituatie weet hoe je moet handelen. Ik hoop het nooit te hoeven toepassen. Mocht dat wel zo zijn dan is het fijn dat ik weet hoe te handelen.

Samen zetten we ons ieder jaar in voor een lokaal maatschappelijk initiatief. Het is leuk om te doen en je voelt dat het gewaardeerd wordt.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin of zit ik op de racefiets. Lekker je hoofd leeg fietsen in de mooie omgeving rondom Rijssen.

Ik ben Henriëtte en mede omdat ik zelf in Rijssen woon, voel ik me erg betrokken bij onze leden.

Naast mijn werk ben ik er vooral voor ons gezin en probeer ik een aantal avonden in de week te sporten, in teamverband of wandelen met de hond. Ik vind het fijn dat we als organisatie ook kunnen bijdragen aan lokale maatschappelijke initiatieven. Zoals bij de organisatie van een ouderenmiddag in het cultuurhuis. Samen oude liedjes zingen, bingo spelen en genieten van en met elkaar.

Deel dit bericht