Ga naar inhoud

2 april 2017

Tennissen in een sportieve en gezellige sfeer

P.L.T.C. de Vale Ouwe is een tennisvereniging in Putten en telt ongeveer 550 leden en is daarmee een van de grootste tennisverenigingen van Putten. P.L.T.C. de Vale Ouwe beschikt over 4 Gravelbanen en 4 Smash Court banen, die allemaal zijn voorzien van verlichting. Tevens beschikt de tennisvereniging over een tennishal met 3 banen, die voorzien zijn van tapijt, waarop het prima tennissen is.
Voor de jeugd heeft P.L.T.C. de Vale Ouwe ook een mini tennisbaan en een tennismuur.

Tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe bestaat al meer dan 30 jaar en is gelegen op het sportpark de Putter Eng in Putten. Op wedstrijdniveau telt de tennisvereniging ongeveer 100 spelers die uitkomen in de diverse soorten en klassen van de KNLTB. Ook speelt de jeugd mini competitie en de 3/4 jeugdcompetitie.
Hiernaast telt tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe ongeveer 450 recreanten, die in hun vrije tijd veel plezier hebben in de onderlinge toernooien en competities, zoals de O.C.N.C. en de Huismannen- en Huisvrouwencompetitie.

Tevens worden op de tennisvereniging elk jaar twee open toernooien georganiseerd in de maanden juli en augustus. In de wintermaanden spelen en trainen de wedstrijdspelers in de tennishal en hierin wordt ook elk jaar een groot kersttoernooi gespeeld. Dit toernooi wordt gespeeld tussen kerst en oudejaarsdag. In de winter is het mogelijk om gebruik te maken van de 4 Smash Court banen op P.L.T.C. de Vale Ouwe.

U kunt het mooie park ook eens bezoeken en rondkijken en onder het genot van een drankje de sportieve sfeer van tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe proeven. De barbezetting kan u dan ook meer vertellen over de tennisvereniging.

http://valeouwe.nl

Deel dit bericht