Ga naar inhoud

15 mei 2019

Truckfestijn voor mensen met een beperking

Het Truckfestijn Nijkerk wordt georganiseerd door de Stichting Truckers voor Gehandicapten te Nijkerk en is een jaarlijks terugkerend evenement in het veluwse Nijkerk op de derde zaterdag in juni.

Op deze dag geven wij mensen met een beperking de mogelijkheid om in een konvooi van 160 vrachtwagens ongeveer 20 kilometer te gaan rijden door Nijkerk en Nijkerkerveen. De deelnemers komen uit de hele regio. Op de dag zelf zijn er vele vrijwilligers die deze dag mogelijk maken.

Vele bedrijven uit Nijkerk en omgeving werken veelal belangeloos mee aan dit konvooi en stellen auto’s met chauffeur of andere middelen ter beschikking. Zonder deze sponsors zou dit evenment het bestaansrecht verliezen.

Op de dag zelf worden er enorm veel leuke dingen georganiseerd en gaat men om 13:00 uur een door ons uitgezette route rijden door Nijkerk en Nijkerkeveen. Deze toch duurt meestal rond de 2 uur en trekt altijd veel bekijks van belangstellenden. Voor de deelnemers is er aan het einde van de rit altijd een hapje, drankje, leuke muziek of show.

Tijdens het jaarlijkse Truckfestijn in Nijkerk is er de gehele dag voldoende te doen. Naast de spectaculaire optocht door het centrum van Nijkerk en het buitengebied met meer dan 150 trucks, hebben we onder andere: eten en drinken, muziek met DJ, optredens en vermaak.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze fijne sponsors maar kan niet zonder de vrijwilligers en chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat die dag alles goed is verzorgd en dat het evenement in goede banen wordt begeleid.

Meer informatie: https://truckfestijnnijkerk.nl

Deel dit bericht